prodesign-denmark-brillen-2017-2
prodesign-denmark-brillen-2017-3
prodesign-denmark-brillen-2017-4

Prodesign Denmark brillen gaan jaren mee

Prodesign Denmark levert brillen met een goed ontwerp, zowel tijdloos als functioneel. De brillen gaan jarenlang mee, maar voelen ook comfortabel en natuurlijk aan. Een bril van Prodesign Denmark moet een onderdeel van uw totale look zijn!

Dunne monturen om een luchtige indruk te creëren, dan bent u bij ProDesign Denmark aan het juiste adres. De Deense brillen zijn mooi in zijn eenvoud, maar dit merk zoekt toch altijd unieks op. Die extra touch bij een bril, daar zijn zij goed in. Hierbij kunt u denken aan diverse texturen en kleuren die u verrassen. De balans tussen kracht en fijnzinnigheid, een mix van sterke en lichte elementen, een combinatie van moderne en klassieke kleuren, dat kenmerkt ProDesign Denmark. Qua materiaal heeft u de keuze uit titanium, metaal, acetaat en hout.

Vintage = basic eyewear

De vintage look verandert steeds meer in een moderne en gedurfde stijl. De vormen daarvan vernieuwen langzamerhand de inhoud van het begrip ‘basic eyewear’. Oftewel, de vintage look gaan we steeds meer zien als basic eyewear. Met een ProDesign Denmark bril kunt u uw vintage of basic look aanvullen. Tijdloosheid staat centraal binnen dit brillenmerk.

De brillen van Prodesign Denmark gaan lang mee en hebben de perfecte pasvorm. Kom bij Optiek Martens in Maastricht langs en probeer ze zelf uit.

prodesign denmark brillen 2017-naast

Lees meer over onze brillen


Top