charmant-between-moments-v2016-1
charmant-between-moments-v2016-3
charmant-between-moments-v2016-4

Joie de Vivre met de brillen van CHARMANT

Levensgenieters; dat zijn wij in zekere zin toch allemaal. Om optimaal te genieten van de verschillende momenten op de dag is comfort van groot belang. Voor brildragers wil dit af en toe nog eens een uitdaging zijn.

“Mijn man en ik gaan al langere tijd door het leven met een bril en kennen allebei het gevoel dat een montuur tot last kan zijn. Zowel binnen- als buitenshuis kan dit voor oncomfortabele momenten zorgen waarbij je de bril liever even af wilt zetten.”

De nieuwe productlijn Charmant Perfect Comfort is speciaal ontwikkeld om het draagcomfort van de bril te verhogen. Door een slimme combinatie van materialen biedt deze lijn betere pasvormen, meer flexibiliteit en de mogelijkheid tot verstellen.

“Wij vonden het de moeite waard om de brillen van Charmant te passen en te testen, in het bijzonder de Charmant Perfect Comfort brillen. De bril is opvallend licht in gewicht en daarom vergeet ik soms dat ik een bril draag. Het materiaal is flexibel waardoor de bril zich aanpast aan mijn gezicht en deze aangenomen pasvorm zelfs behoudt bij het afzetten. Wij vinden de kwaliteit van het leven erg belangrijk en daar draagt Charmant echt iets aan bij.”

De collectie van Charmant Perfect Comfort biedt zowel voor mannen als voor vrouwen een uitgebreid assortiment aan verschillende ontwerpen. Kom een kijkje bij Optiek Martens in Maastricht en ervaar het vernieuwende ontwerp zelf.

charmant between moments v2016-naast artikel-1


Top