racing collection silhouette-2

Een tijdloze klassieker met atletische allure: de Silhouette Racing herenbrillen

Als u ambitieus bent, dan bent u niet te stoppen, u maakt het in de zakenwereld als in de topsport. U houdt van snelheid, gaat tot het uiterste en doet er alles aan om als eerste over de streep te komen. De Racing Collection van Silhouette is uw ultieme partner voor zo’n leven vol spanning!

Als brildrager weet u maar al te goed wat van groot belang is bij een montuur. Het moet lekker zitten, van goede kwaliteit zijn en u een comfortabel gevoel geven. En dat allemaal naast een goed zicht! De Silhouette Racing bril hoor in dit plaatje thuis en is daarom een echte blikvanger. Met brillenpootjes van SPX en titanium is dit zeker voor u aanwinst. De gekleurde accenten tussen de onderdelen laat u denken aan de decoratieve stiksels in de cockpit van een racewagen. Door de mannelijke, hoekige glazen ziet uw dag er nog dynamischer uit. De gebogen glazen en de kleurrijke veren in ton sur ton zorgen samen voor een perfect evenwicht.

Kortom, een stoere bril die in uw ritme van het leven past! U bent van harte welkom om de monturen van de De Racing Collection te komen passen.

racing collection silhouette - naast

Lees meer over Silhouette


Top